Website Sanne Communicatie

Content- en SEOspecialist Sanne Jansen wilde naast een logo en een beeldmerk ook een website. Puur Floor kon voor haar een website ontwerpen waarop alle informatie over haar bedrijf en haar vaardigheden te vinden is. Bekijk de website hier.

 

De opdrachtgever over Puur Floor

Met veel plezier heb ik een aantal jaren met Floor op dezelfde redactie gewerkt. Zij steeds meer gericht op vormgeving en ik op tekst. Daardoor wist ik dat zij de perfecte persoon was om voor mijn nieuwe website en logo aan de slag te gaan. Floor luistert goed naar je wensen en kan woorden omzetten naar iets heel moois. Ze werkt snel, nauwkeurig, en denkt zo fijn met je mee. Erg waardevol, een vormgever die niet alleen uitvoert, maar ook adviseert. Ik ben nog steeds superblij met het resultaat!

Ook voor het opzetten van een complete website draait Floor haar hand niet om. De enorme lappen tekst die ik aanleverde wist zij door middel van de juiste vormgeving en indeling neer te zetten in duidelijke blokken en een overzichtelijke structuur. Het was erg prettig dat zij daarbij ook gelijk rekening hield met een responsive design. Daardoor ziet de site er niet alleen op de computer goed uit, maar ook op tablet en smartphone.

Sanne Jansen

Eigenaar, Sanne Communicatie