Visitekaartje Sanne Communicatie

Sanne Jansen startte haar eigen bedrijf Sanne Communicatie. Sanne is webredacteur, SEO deskundige en contentspecialist. Ze wilde graag een mooi, maar eenvoudig logo. Met strakke letters en pastelkleuren. Daarnaast wilde ze ook een visitekaartje laten ontwerpen door Puur Floor.

De opdrachtgever over Puur Floor:

Met veel plezier heb ik een aantal jaren met Floor op dezelfde redactie gewerkt. Zij steeds meer gericht op vormgeving en ik op tekst. Daardoor wist ik dat zij de perfecte persoon was om voor mijn nieuwe website en logo aan de slag te gaan. Floor luistert goed naar je wensen en kan woorden omzetten naar iets heel moois. Ze werkt snel, nauwkeurig, en denkt zo fijn met je mee. Erg waardevol, een vormgever die niet alleen uitvoert, maar ook adviseert. Ik ben nog steeds superblij met het resultaat!

Links uitlijnen, rechts uitlijnen. Het is best even puzzelen om alle informatie op een kaartje te krijgen, zonder dat het te druk wordt. Floor kwam direct met een aantal variaties, waardoor het makkelijk kiezen was. Maar het is een rustig en duidelijk kaartje geworden.

Sanne Jansen

Eigenaar, http://www.sannecommunicatie.nl