Drukwerk

Drukwerk is er in allerlei soorten en maten. Zo kun je flyers nodig hebben ter promotie van je bedrijf, posters voor een evenement of een kaartje ter aankondiging van een feest of geboorte. Met de pure stijl van Floor, wordt het allemaal ontworpen naar jouw wensen. 

Wat anderen over Floor zeggen:

Henk van den Einden

Adviseur digital magazines Tijdschrift.nl

“Met Floor weet je dat het goed komt, linksom of rechtsom maar vrijwel altijd rechtdoor. Bij Tijdschrift.nl werken we graag samen met haar. Zij is in staat printvormgeving te vertalen naar webdesign die aansluit bij de verwachtingen van de gebruiker van digitale tijdschriften. Haar vormgevingskwaliteiten zijn goed, de creatieve invulling van technische mogelijkheden mbt digitale magazines is goed, de ontvangst van kritische feedback is goed. Kortom, het komt altijd goed.”

Saga Soborg

Artdirector bij DPG Media

“Floor is niet alleen een fijn mens maar ook heel gedreven in haar vak. Met veel plezier werk ik met haar samen!”

Hilde Tholen

Hoofdredacteur Ouders van Nu

“Bij Floor kun je met een gerust hart een opdracht onder brengen en erop vertrouwen. Floor is een super projectmanager die kan vormgeven en meedenkt over hoe dingen beter en innovatiever kunnen.” 

Een greep uit de opdrachtgevers van Puur Floor:

Marie Claire, Ouders van Nu, Het Nederlands Handbalverbond, Sanne Communicatie, Kinderopvang Humanitas, Campina Schoolmelk, Oma’s oppastas, Café de Tap, Tijdschrift.nl, MySchoolApp, Toneelgroep MASK, o.b.s. Prins Willem Alexander, Van Klaveren Car & Motorcycle Service, MySchoolApp junior.