Vormgeving

Ken je dat, dat je in een restaurant zit en de menukaart krijgt en dat je dan een gekke vertaalfout of typefout ziet staan? Ik heb dat niet zozeer met tekst, maar wel met vormgeving. Als een menukaart is opgemaakt in het lettertype Comic Sans, dan ben ik in staat het restaurant te verlaten en ergens anders te gaan eten. Mijn handen beginnen vaak al te kriebelen bij het zien van de kaart, of het bord aan de gevel. Zie het maar als een missie: ik maak graag dingen mooi(er)!

Daarbij heb ik mij inmiddels gespecialiseerd in het ontwerpen van logo, huissstijl, drukwerk en digitale ontwerpen zoals banners of Instagramsjablonen. Hieronder lees je er meer over!

Logo en huisstijl

Geef je bedrijf een professionele uitstraling met een (nieuw) logo en een frisse huisstijl. Begin je net een nieuw bedrijf maar heb je geen idee hoe je je bedrijf in de markt moet zetten? Om te beginnen help ik je met het uitdenken en het ontwerp van je logo. Daarna werk ik dit voor je uit tot een complete huisstijl waarmee ik letterlijk je bedrijfsidentiteit vormgeef. Door mijn jarenlange ervaring als marketeer weet ik als geen ander welke kleuren je klanten het meest aanspreken en op welke punten je moet letten. Zo komen we samen tot de ideale huisstijl!

Drukwerk

Heb je al een logo of laat je je logo door door mij ontwerpen? Dan volgt daarna vaak je drukwerk. Denk aan briefpapier in je eigen huisstijl dat je kunt gebruiken voor offertes of facturen. Of aan een flyer of brochure om je producten of diensten onder de aandacht van je potentiële klant te brengen. Van poster, flyer of advertentie tot een complete brochure of een mooi vormgegeven jaarverslag. Ik ontwerp het en begeleid het drukwerk. Jij hoeft mij alleen te vertellen wat je wensen zijn en ik ga voor je aan de slag!

Digitaal ontwerp

Is je bedrijf of vereniging vooral online actief? Of wil je je bedrijf promoten met online advertenties of op social media? Ook dan help ik je graag! Samen bedenken we welk kanaal het beste past bij jouw bedrijf en hoe we je bedrijf of bijvoorbeeld vereniging het beste tot uiting kunnen laten komen. Denk aan sjablonen voor Instagram, headers voor je website of een banner om jezelf te promoten op andere website. Ik help je om keuzes te maken en ik maak natuurlijk toffe ontwerpen die opvallen én goed herkenbaar zijn.

Wat anderen over Floor zeggen:

Benthe Kuijpers,

Graphic / web designer

“Geef Floor een creatieve opdracht en ze gaat vol enthousiasme en toewijding aan de slag om er wat moois van te maken. Programma’s als Photoshop, Illustrator en inDesign kan ze dromen: ze tovert moeiteloos de leukste ontwerpen en illustraties uit haar Wacom-staf! Ook op het gebied van apps, webdesign en WordPress weet ze van wanten. Wat ik erg goed vind aan Floor’s manier van werken, is dat ze altijd bezig is met hoe ze een product nog meer kan verbeteren. Floor’s liefde voor het vak, eerlijkheid en humor maken haar een hele fijne collega om mee te werken.”

Danielle Freriks

Online Uitgever Sanoma

“Belangrijker nog dan haar rust en stressbestendigheid, vind ik, is haar vermogen om kansen te zoeken (en vinden) om te groeien en te ontwikkelen. Zo heeft zij, begonnen als web(tekst-)redacteur, zich in de afgelopen 3 jaar ontwikkeld tot vormgever voor zowel print als digitale producten. Ze heeft zich ook projectmanagementvaardigheden eigen gemaakt, vooral door -haar aard volgend- gewoon aan te pakken en te sturen op het eindresultaat. Zelfstandig, of samen met anderen. Floor is bovendien een leuk mens om mee te werken: sociaal, intelligent, leergierig, mondig en gezegend met een goed gevoel voor humor.”

Lindsay Munster

Grafisch vormgever

“Floor is een harde werker, erg leergierig en pakt werkzaamheden snel op waardoor er binnen no-time weer een prachtig eindproduct klaar staat! Haar enthousiasme en humor werkt aanstekelijk en daardoor is ze een fijn persoon om mee te werken.”