Digitaal Ontwerp

Wilt u digitaal adverteren in de vorm van banners of e-advertorials? Of zoekt u naar een nieuw ontwerp voor uw website? Aan de hand van uw wensen ontwikkelt Puur Floor bijvoorbeeld een digitale nieuwsbrief of online advertenties. Maar Puur Floor kan ook digitale brochures voor u ontwerpen, waarin interactiviteit is aangebracht. Of heeft een u leuk idee voor een tijdschrift en wilt u dit digitaal uitbrengen? Puur Floor regelt het ontwerp en de digitale uitgave voor u!

Wat anderen over Floor zeggen:

Henk van den Einden

Adviseur digital magazines Tijdschrift.nl

“Met Floor weet je dat het goed komt, linksom of rechtsom maar vrijwel altijd rechtdoor. Bij Tijdschrift.nl werken we graag samen met haar. Zij is in staat printvormgeving te vertalen naar webdesign die aansluit bij de verwachtingen van de gebruiker van digitale tijdschriften. Haar vormgevingskwaliteiten zijn goed, de creatieve invulling van technische mogelijkheden mbt digitale magazines is goed, de ontvangst van kritische feedback is goed. Kortom, het komt altijd goed.” 

Marieke Pijlman

Productmanager Sanoma

“Als je iets creatiefs wilt, dan moet je bij Floor zijn. Zowel in tekst, concept als beeld, weet zij verrassende invullingen te geven aan je vraagstukken. Met maar een paar woorden briefing gaat zij aan de slag en bijt ze zich vast in online specials, aanpassingen van de look and feel van een website of digitale magazines. En heeft ze er geen ervaring mee? Dan verdiept ze zich erin zonder enige moeite, waarna het lijkt alsof ze nooit anders gedaan heeft.” 

Carla van Klaveren

Hoofdredacteur Sanoma

“Floor heeft alles wat nodig is in huis en meer. Een goed gevoel voor beeld bijvoorbeeld, ze is heel precies en heeft oog voor detail. Ze heeft veel ervaring en dat is te merken. Daarnaast is Floor gezegend met een geweldig gevoel voor humor. Dat maakt werken met Floor een feestje.”

Een greep uit de opdrachtgevers van Puur Floor:

Sanoma, Tijdschrift.nl, Marie Claire (Netherlands), Kek Mama, Ouders van Nu, MySchoolApp, Orange in a box, Van Klaveren Car & Motorcycle Service, Bungalowpark Nuilerveld, MySchoolApp junior.