Logo Sanne Communicatie

Sanne Jansen startte haar eigen bedrijf Sanne Communicatie. Sanne is webredacteur, SEO deskundige en contentspecialist. Ze wilde graag een mooi, maar eenvoudig logo. Met strakke letters en pastelkleuren.

De opdrachtgever over Puur Floor:

Met veel plezier heb ik een aantal jaren met Floor op dezelfde redactie gewerkt. Zij steeds meer gericht op vormgeving en ik op tekst. Daardoor wist ik dat zij de perfecte persoon was om voor mijn nieuwe website en logo aan de slag te gaan. Floor luistert goed naar je wensen en kan woorden omzetten naar iets heel moois. Ze werkt snel, nauwkeurig, en denkt zo fijn met je mee. Erg waardevol, een vormgever die niet alleen uitvoert, maar ook adviseert. Ik ben nog steeds superblij met het resultaat!

Van zwierige krulletters in een handwriting font ging ik naar strak en tijdloos. Mijn wensen voor een logo liepen nogal uiteen… Ik wist wat ik mooi vond en niet mooi, maar wat paste bij de uitstraling van mij en mijn bedrijf? Floor nam alle tijd, vroeg door en gaf advies waarom een bepaalde letter/kleur wel of niet werkt.

Sanne Jansen

Eigenaar, http://www.sannecommunicatie.nl