Beeldmerk Sanne Communicatie

Contentspecialist Sanne Jansen wilde naast haar logo ook een herkenbaar beeldmerk, dat staat voor wat ze doet. Puur Floor ontwierp daarom een beeldmerk dat staat voor verbinding en communicatie.

De opdrachtgever over Puur Floor:

Met veel plezier heb ik een aantal jaren met Floor op dezelfde redactie gewerkt. Zij steeds meer gericht op vormgeving en ik op tekst. Daardoor wist ik dat zij de perfecte persoon was om voor mijn nieuwe website en logo aan de slag te gaan. Floor luistert goed naar je wensen en kan woorden omzetten naar iets heel moois. Ze werkt snel, nauwkeurig, en denkt zo fijn met je mee. Erg waardevol, een vormgever die niet alleen uitvoert, maar ook adviseert. Ik ben nog steeds superblij met het resultaat!

 

Toen ik het beeldmerk zag dat Floor had bedacht, was het direct goed. Het sluit aan bij het logo en ziet er niet alleen mooi uit, maar er is ook over nagedacht. De C om mijn voorletter staat voor Communicatie en de 3 belangrijkste onderdelen van mijn werk. Samen verbinden de puntjes de C en is de cirkel weer rond.

Sanne Jansen

Eigenaar, Sanne Communicatie