Knutselpakketjes

De afgelopen tijd heb ik een aantal knutselpakketjes samengesteld. Met die pakketjes kun je thuis lekker creatief aan de slag. Hieronder zet ik de pakketjes en de voorraad voor je op een rijtje:

 

Raamhanger

Nieuwe pakketjes: nog 6 stuks | (kost)prijs: € 6,50

Een stoere, letterlijk schitterende raamhanger. Mooi voor aan het raam in je kamer! In je pakket zitten de volgende materialen: kralen, 5x draad met kraaltje aan onderkant, een lintje, een hanger voor de middelste draad (een veertje/buddha/schelpje/Kristal, dit verschilt per pakket) + touwtje om te bevestigen, cocktailprikker.

 

Paasslinger

Nog maar 2 pakketjes! | (kost)prijs: € 4,50

Slaat de verveling al toe, zo tijdens deze Corona-thuisblijf-periode? Ondanks dat je nu vast al wat schoolwerk hebt opgehaald voor je kind, is er vast nog wel tijd voor een leuke creatieve activiteit! En omdat het binnenkort toch alweer Pasen is, daarom dit keer een pakketje om een Paasslinger te maken.

In het pakket zit: draad, pompoms, knopen, vilt (voor vleugels, oren en snavel), 4 wiebeloogjes, 2 plastic eieren, pijpenrager voor de pootjes. Zelf heb je nog nodig: een naald (met groot oog), alleslijm, schaar en een zwarte stift.

Stenen versieren

Nog 4 pakketjes | (kost)prijs: € 3,00

Klaar met je thuislessen? Of gewoon zin in een creatieve pauze? Dan heb ik weer een leuke activiteit voor je! Met dit pakketje kun je zelf, ok wel met je eigen verf (ik heb helaas geen middelen om die ook mee te geven…), stenen versieren. Zo tover je een saaie grijze steen om in een cool monster, een lief hartjessteentje of bijvoorbeeld een vogeltje. Als je zelf thuis stenen hebt, dan heb je natuurlijk helemaal geen pakketje nodig! Heb je geen geschikte stenen of mis je leuke dingen om de stenen te versieren, dan heb ik een heel leuk, klein pakketje voor je.

Pollepel poppen

Nog 7 pakketjes | (kost)prijs: € 4,50

Van saaie pollepel tot toffe paashaas of varkentje. Tover een saaie pollepel om tot een tof figuurtje! Als voorbeeld maakte ik er 3: een varkentje, een paashaas en een superman. Zin om thuis ook aan de slag te gaan? Ik heb een pakketje samengesteld met materialen, waar je zelf je fantasie op los kunt laten!

Bloem voor opa of oma (of iemand anders)

Nog maar 1 pakketje! Bij veel aanvragen maak ik nieuwe | (kost)prijs: € 4,50

Van alle maatregelen rond Corona is die van het niet bezoeken van opa en oma misschien wel de stomste. Want nu zitten opa en oma misschien wel alleen thuis. Je mag misschien niet bij ze langs om een drankje te drinken, maar je kunt wel iets liefs voor ze knutselen en dat langs brengen. Dan hang je het gewoon aan de deur, zodat opa of oma het er zelf af kan halen.