Van saaie pollepel tot toffe paashaas of varkentje

Ik heb weer een nieuwe uitdaging voor de kinderen: tover een saaie pollepel om tot een tof figuurtje! Als voorbeeld maakte ik er 3: een varkentje, een paashaas en een superman. Zin om thuis ook aan de slag te gaan? Ik heb een pakketje samengesteld met materialen, waar je zelf je fantasie op los kunt laten!

Thuis aan de slag!

Dit pakketje bestaat uit onder meer: papier, vilt, lintjes, wiebeloogjes, veertjes, glittersteentjes, pijpenrager (leuk voor een staartje!), gaas, stickers en niet te vergeten 3 pollepels! De inhoud/kleur van de materialen kan per pakketje verschillen. Prijs per pakketje € 4,50 (dit is alleen de kostprijs van het materiaal).

Wat moet je doen?

Stuur een mailtje naar floor@puurfloor.nl met de volgende gegevens:

  • je naam
  • je adres
  • aantal pakketjes
  • je mobiele nummer (voor een betaalverzoekje)
  • heb je speciale verzoekjes? Laat het weten, dan duik ik in mijn voorraad om te kijken wat ik voor je kan doen!

Als ik je gegevens ontvangen heb, stuur ik je een betaalverzoekje. Als je betaald hebt, zorg ik dat het pakketje zo snel mogelijk in je brievenbus zit. Het kan zijn dat het pakketje niet door je brievenbus past. In dit geval hang ik het pakketje aan de deur of zet ik het voor de deur en bel ik bij je aan. Zo kunnen we toch de afstand van 1,5 meter aanhouden!

Let op dit geldt voor Nieuwerkerk aan den IJssel. Woon je in de omgeving van Nieuwerkerk? Informeer dan even naar de mogelijkheden, wie weet lukt het bijvoorbeeld als er meerdere pakketjes in jouw buurt worden aangevraagd, wel om ook bij jou langs te rijden. Verzenden kan ook, maar dan komen er nog verzendkosten bij.

Let op: op=op

Tips voor het versieren van de pollepels:

Zo maak je het:

  • Zoals je zelf wilt! Bekijk de materialen en probeer je fantasie gewoon uit. Je hebt tenslotte 3 pollepels om te versieren, dus je kunt verschillende dingen maken.
  • Oja: ik heb de voorbeelden met verf gemaakt, maar met stiften gaat ook prima! Wel zorgen dat je even twee laagjes doet, zodat het mooi effen is. En let op: de kleuren pakken op het hout wel donkerder uit dan op papier. Dus wil je donker roze, neem dan lichtroze, dat wordt al donker genoeg.
  • Tips en ideeën nodig? Kijk dan op het bord op Pinterest dat ik voor je het samengesteld! Bekijk het bord hier >>