Versier stenen tot mooie monsters, diertjes of ander moois

Klaar met je thuislessen? Of gewoon zin in een creatieve pauze? Dan heb ik weer een leuke activiteit voor je! Met dit pakketje kun je zelf, ok wel met je eigen verf (ik heb helaas geen middelen om die ook mee te geven…), stenen versieren. Zo tover je een saaie grijze steen om in een cool monster, een lief hartjessteentje of bijvoorbeeld een vogeltje. Als je zelf thuis stenen hebt, dan heb je natuurlijk helemaal geen pakketje nodig! Heb je geen geschikte stenen of mis je leuke dingen om de stenen te versieren, dan heb ik een heel leuk, klein pakketje voor je.

Wil je thuis ook een paar stenen schilderen?

Dit pakketje bestaat uit 4 stenen, 2 veertjes, wiebeloogjes, glittersteentjes en kleine pompoms. Het kost pakketje € 3,00 (kostprijs materialen).

Wat moet je doen?

Stuur een mailtje naar floor@puurfloor.nl met de volgende gegevens:

  • je naam
  • je adres
  • keuze pakket
  • aantal pakketjes
  • je mobiele nummer (voor een betaalverzoekje)

Als ik je gegevens ontvangen heb, stuur ik je een betaalverzoekje. Als je betaald hebt, zorg ik dat het pakketje zo snel mogelijk in je brievenbus zit. Het kan zijn dat het pakketje niet door je brievenbus past. In dit geval hang ik het pakketje aan de deur of zet ik het voor de deur en bel ik bij je aan. Zo kunnen we toch de afstand van 1,5 meter aanhouden!

Let op dit geldt voor Nieuwerkerk aan den IJssel. Woon je in de omgeving van Nieuwerkerk? Informeer dan even naar de mogelijkheden, wie weet lukt het bijvoorbeeld als er meerdere pakketjes in jouw buurt worden aangevraagd, wel om ook bij jou langs te rijden. Verzenden kan ook, maar dan komen er nog verzendkosten bij.

Let op: op=op

Tips voor het versieren van de stenen:

Zo maak je het:

  • Neem de tijd om de steen goed te beschilderen met een mooie kleur. Misschien moet je daar 2 laagjes voor verven. Dus een beetje geduld moet je wel hebben 😉
  • Als je steen een mooie kleur heeft, dan kun je er bijvoorbeeld nog oogjes op schilderen of met een dikke zwarte stift op tekenen.
  • Daarna kun je met de wiebeloogjes, de veertjes, de pompoms en de glittersteentjes de stenen omtoveren tot een nóg mooier kunstwerk!