Creatieve pakketjes

Ben je op zoek naar een leuke creatieve activiteit. Voor jezelf of samen met je (klein)kind? Dan heb ik 3 leuke pakketten voor je samengesteld waarmee je thuis een complete creatie kunt maken. Voor welk pakketje kies jij?

Sieradenrekje

Heb je veel kettinkjes, armbandjes en scrunchies? Met dit pakket knutsel je je eigen unieke, kleurrijke sieradenhanger!

6,25 per stuk

Kersthanger

Jingle bells, jingle bells! Ook zo’n zin in de kerst? Met dit pakket kom je alvast in de kerstsfeer en maak je zelf een mooie kersthanger met lampjes! Je kunt kiezen uit een grote en een kleine kerstboom.

klein € 8,50 / groot € 9,50 per stuk

Fotorekje

Wil je je Instagramfoto’s eigenlijk ook in je kamer hebben hangen? Je selfies, foto’s met vrienden of gewoon van je gezin? Met dit pakket maak je zelf een mooi fotorekje dat je in de (woon)kamer kunt hangen.

€ 7,50 per stuk

Bestellen

Wil je 1 of meerdere pakketten bestellen? Stuur dan een mailtje of een appje met je naam, mobiele nummer, adres en bestelling naar floor@puurfloor.nl of naar 06 – 28435345. Geef bij je bericht aan welk pakket je wilt bestellen (en bij het fotorekje en de sieradenhanger ook je kleurkeuze). Ik stuur je dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling. Ik stuur je daarna een Tikkie voor de kosten (pakket + eventuele verzendkosten) en vervolgens breng ik het pakket bij je langs (uiteraard volgens de richtlijnen) of doe het voor je op de post.

TIP: geef je het pakketje aan iemand cadeau? Laat het mij weten, dan pak ik het gratis leuk voor je in! Keuze uit vrolijk (zomaar/verjaardag), 5 december of kerst.

 

Verzendkosten: bespaar kosten!

De prijs is exclusief verzendkosten. In Nieuwerkerk aan den IJssel bezorg ik de hanger persoonlijk, daar buiten reken ik verzendkosten. Woon je in Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen, Rotterdam Nesselande dan reken ik 2,50 bezorgkosten (ik bezorg het dan ook persoonlijk bij je aan de deur). Daarbuiten reken ik de standaard verzendkosten van 6,75 per pakket.

Tip: Bestel je meerdere hangers in 1 bestelling, dan bespaar je verzendkosten. Dus bestel samen met een vriendin, buurvrouw of je zus. Zo deel je de verzendkosten en heb je allebei gelijk een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of alvast voor Sinterklaas of voor de kerst.