Maak je eigen sieradenrekje

Nu het warme weer voorbij is en we door omstandigheden meer binnen zitten, heb ik iets leuks voor je! Met dit pakketje maak je zelf een sieradenrekje (waar je ook haarspullen, oordopjes en andere dingen aan kunt hangen). Het sieradenrekje is niet alleen leuk om te maken maar ook om cadeau te doen. Met een aantal meegeleverde materialen maak je van deze stoere tak je eigen, kleurrijke sieradenrekje. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Zo maak je het rekje helemaal naar je eigen smaak!

 

Inhoud van het pakket:

  • Grote tak
  • 7 haakjes
  • 3-4 verschillende kleuren wol (keuze uit: blauw, roze, geel, oud roze, zwart, wit, groen, lichtblauw/groen, multi-color)
  • Uitleg hoe je de hanger kunt maken

Zelf toevoegen: dosis creativiteit en eventueel nog andere materialen (bijvoorbeeld kraaltjes en lintjes) om je sieradenrek tot een tof hangend rek te maken! En natuurlijk wat kettingen, armbanden en scrunchies om aan je creatie te hangen!

Prijs: € 6,25 per stuk

 

Bestellen

Wil je 1 of meerdere pakketten bestellen? Stuur dan een mailtje of een appje met je naam, mobiele nummer, adres en bestelling naar floor@puurfloor.nl of naar 06 – 28435345. Geef bij je bestelling aan welke kleuren wol je graag wilt bestellen. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling. Ik stuur je daarna een Tikkie voor de kosten (pakket + eventuele verzendkosten) en vervolgens breng ik het pakket bij je langs (uiteraard volgens de richtlijnen) of doe het voor je op de post.

TIP: geef je het pakketje aan iemand cadeau? Laat het mij weten, dan pak ik het gratis leuk voor je in! Keuze uit vrolijk (zomaar/verjaardag), 5 december of kerst.

Maak de sieradenrek in jouw stijl

Je hebt de keuze uit meerdere kleuren wol. Zo kun je ervoor kiezen om de tak te versieren met herfstkleuren, met frisse voorjaarskleuren of zelfs met multi-color. Hang het sieradenhek aan je muur of geef de hanger bijvoorbeeld cadeau aan je moeder, zus, opa en/of oma, of aan een juf of meester. Zo heb je én iets leuks om te doen en iets leuks om te geven!

 

Scholen, kinderfeestjes en knutselen op de BSO

Lijkt het je leuk het sieradenrek op je school te maken tijdens een les? Of werk je bij een Buitenschoolse opvang en wil je de sieradenhanger als activiteit doen met de kinderen? Informeer dan naar de mogelijkheden. Ook als je een kinderfeestje wilt organiseren, denk ik graag met je mee! Neem even contact met mij op via floor@puurfloor.nl

 

Verzendkosten: bespaar kosten!

De prijs is exclusief verzendkosten. In Nieuwerkerk aan den IJssel bezorg ik de hanger persoonlijk bij je aan de deur, daarbuiten reken ik verzendkosten. Woon je in Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen, Rotterdam Nesselande dan reken ik 2,50 bezorgkosten (ik bezorg het dan ook persoonlijk bij je aan de deur). Woon je in een andere stad? Dan reken ik de standaard verzendkosten van 6,75 per pakket.

Tip: ik verkoop ook pakketten om een kerstboomhanger of een fotorekje te knutselen. Bestel je meerdere pakketten in 1 bestelling, dan bespaar je verzendkosten. Dus bestel samen met een vriendin, buurvrouw of je zus. Zo deel je de verzendkosten en heb je allebei gelijk een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of alvast voor een schoencadeautje, 5 december of voor de kerstdagen. Kortom: leuk om te maken én om te geven!