Maak je eigen kerstboomhanger

Zin om samen met je kind, vriendin, moeder of buurvrouw iets moois te knutselen? Dan is het pakketje Kertsboomhanger maken echt iets voor jou. Deze kerstboomhanger is bovendien niet alleen leuk om te maken maar ook om cadeau te geven! Bijvoorbeeld voor een verjaardag of als schoencadeautje. Met een aantal meegeleverde materialen maak je van deze hanger je eigen, unieke kerstboom.

 

Inhoud pakket kerstboom klein:

 • Boom van 3 takken aan touw
 • 40 led lampjes (hiermee kun je de buitenste driehoek van de kerstboom verlichten)
 • 4 ornamentjes/hangers (zie foto voor voorbeelden van soorten hangers)
 • lint
 • haakjes (voor in de al geprikte gaatjes)
 • kertsboomhaakjes om de hangers en je eigen ballen mee om te hangen

Zelf toevoegen: dosis creativiteit om de hanger tot een toffe kerst-eye-catcher te maken, 2 AA-batterijen, een toefje lijm en je eigen kerstballen.

Prijs: € 8,50 per hanger

 

Inhoud pakket kerstboom groot:

 • Boom van 4 takken aan touw
 • 40 led lampjes (hiermee kun je bijvoorbeeld de ‘^’ van de hanger verlichten)
 • 4 ornamentjes/hangers (zie foto voor voorbeelden van soorten hangers)
 • lint
 • haakjes (voor in de al geprikte gaatjes)
 • kertsboomhaakjes om de hangers en je eigen ballen mee om te hangen

Zelf toevoegen: dosis creativiteit om de hanger tot een toffe kerst-eye-catcher te maken, 2 AA-batterijen, een toefje lijm en je eigen kerstballen.

Prijs: € 9,50

 

Bestellen

Wil je 1 of meerdere pakketten bestellen? Stuur dan een mailtje of een appje met je naam, mobiele nummer, adres en bestelling naar floor@puurfloor.nl of naar 06 – 28435345. Geef bij je bericht aan of je de grote of kleine kerstboom wilt bestellen. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling. Ik stuur je daarna een Tikkie voor de kosten (pakket + eventuele verzendkosten) en vervolgens breng ik het pakket bij je langs (uiteraard volgens de richtlijnen) of doe het voor je op de post.

TIP: geef je het pakketje aan iemand cadeau? Laat het mij weten, dan pak ik het gratis leuk voor je in! Keuze uit vrolijk (zomaar/verjaardag), 5 december of kerst.

Maak de kerstboomhanger in jouw stijl

Maak je kerstboomhanger compleet met je eigen kerstballen en andere eigen creatieve toevoegingen! Hang de kerstboom aan je muur of geef de hanger bijvoorbeeld cadeau aan opa en/of oma, of aan een juf of meester. Zo heb je én iets leuks om te doen en iets leuks om te geven!

 

Scholen, kinderfeestjes en knutselen op de BSO

Lijkt het je leuk om de kerstboomhanger op je school te maken tijdens een les? Of werk je bij een Buitenschoolse opvang en wil je de kerstboomhanger als actieivteit doen met de kinderen? Informeer dan naar de mogelijkheden. Ook als je een kinderfeestje wilt organiseren, denk ik graag met je mee! Neem even contact met mij op via floor@puurfloor.nl.

 

Verzendkosten: bespaar kosten!

De prijs is exclusief verzendkosten. In Nieuwerkerk aan den IJssel bezorg ik de hanger persoonlijk bij je aan de deur, daarbuiten reken ik verzendkosten. Woon je in Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen, Rotterdam Nesselande dan reken ik 2,50 bezorgkosten (ik bezorg het dan ook persoonlijk bij je aan de deur). Woon je in een andere stad? Dan reken ik de standaard verzendkosten van 6,75 per pakket.

Tip: ik verkoop ook pakketten om een sieradenrekje of een fotohanger te knutselen. Bestel je meerdere hangers in 1 bestelling, dan bespaar je verzendkosten. Dus bestel samen met een vriend/vriendin, de buren of je broer/zus. Zo deel je de verzendkosten en heb je allebei gelijk een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of alvast voor Sinterklaas.