Maak een toffe fotohanger

Het is weer herfstig weer en door Corona zitten we meer thuis. Tijd om samen lekker te knutselen! Met dit pakket tover je het materiaal in een handomdraai om in een toffe fotohanger! De fotohanger is niet alleen leuk om te maken, maar ook heel geschikt om cadeau te geven.

Inhoud pakket:

  • Set van 2 takken
  • 5 metalen knijpertjes
  • 5 ooghaakjes
  • Lintjes (keuze uit 3 kleurthema’s: roze/wit, zwart/wit en groen/blauw/wit)
  • Wol om het touw mee te versieren (in hetzelfde kleurthema)
  • Uitleg hoe je de hanger kunt maken

Zelf toevoegen: dosis creativiteit en eventueel nog andere materialen (bijvoorbeeld kraaltjes, lintjes of lampjes) om je fotohanger te versieren! En natuurlijk wat kettingen, armbanden en scrunchies om aan je creatie te hangen!

Prijs: € 7,50 per stuk

 

Bestellen

Wil je 1 of meerdere pakketten bestellen? Stuur dan een mailtje of een appje met je naam, mobiele nummer, adres en bestelling naar floor@puurfloor.nl of naar 06 – 28435345. Geef bij de fotohanger aan welk kleurthema je graag wilt bestellen. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling. Ik stuur je daarna een Tikkie voor de kosten (pakket + eventuele verzendkosten) en vervolgens breng ik het pakket bij je langs (uiteraard volgens de richtlijnen) of doe het voor je op de post.

TIP: geef je het pakketje aan iemand cadeau? Laat het mij weten, dan pak ik het gratis leuk voor je in! Keuze uit vrolijk (zomaar/verjaardag), 5 december of kerst.

Maak de Fotohanger in jouw stijl

Je hebt de keuze uit meerdere kleuren. Zo kun je ervoor kiezen om de tak te versieren met de kleuren die het beste bij jouw (woon)kamer passen. Hang de fotohanger aan je muur of geef de hanger bijvoorbeeld cadeau aan je opa en/of oma, of aan een juf of meester. Zo heb je én iets leuks om te doen en iets leuks om te geven!

 

Scholen, kinderfeestjes en knutselen op de BSO

Lijkt het je leuk om de fotohanger op je school te maken tijdens een les? Of werk je bij een Buitenschoolse opvang en wil je het als activiteit doen samen met de kinderen? Informeer dan naar de mogelijkheden. Ook als je een kinderfeestje of vriendinnenfeestje wilt organiseren, denk ik graag met je mee! Neem contact met mij op via floor@puurfloor.nl

 

Verzendkosten: bespaar kosten!

De prijs is exclusief verzendkosten. In Nieuwerkerk aan den IJssel bezorg ik de hanger kosteloos bij je aan de deur, daarbuiten reken ik verzendkosten. Woon je in Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen, Rotterdam Nesselande? Dan reken ik 2,50 bezorgkosten (ik bezorg het dan ook persoonlijk bij je aan de deur). Woon je in een andere plaats, dan reken ik de standaard verzendkosten van 6,75 per pakket.

Tip: ik verkoop ook pakketten om een kerstboomhanger of een sieradenrekje te knutselen. Bestel je meerdere pakketten in 1 bestelling, dan bespaar je verzendkosten. Dus bestel samen met een vriend/vriendin, buren of je broer of zus. Zo deel je de verzendkosten en heb je allebei een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of alvast als schoencadeautje voor Sinterklaas of als cadeautje voor de kerst.