Logo en huisstijl

 

Van logo tot complete huisstijl

Bij een nieuw bedrijf komt heel wat kijken. Behalve het werk zelf, het opbouwen van een netwerk en de boekhouding, moet u ook nadenken over een huisstijl. Want met visitekaartjes kunt u netwerken, een logo zorgt ervoor dat men uw bedrijf herkent en door een website maakt u uw bedrijf vindbaar.

Een huisstijl dus. Een bedrijfsvormgeving die doorgevoerd wordt in al uw uitingen. Samen met u ontwikkelt Puur Floor een mooie, zakelijke, sfeervolle en/of bijzondere huisstijl!

 

Jaarverslag, brochure en folder

Alle teksten voor het jaarverslag zijn klaar, maar nu het zo voor u ligt, is het toch alleen een stapeltje papier. Dat is jammer, want het is bewezen dat documenten die er aantrekkelijk uitzien ook veel beter gelezen worden. Puur Floor helpt bij de opmaak van zakelijke documenten, zoals verslagen, maar ook bij de vormgeving van bijvoorbeeld folders en brochures. Van kale tekst tot een mooi (gedrukt) product dat u met trots aan uw klanten of medewerkers kunt presenteren. Natuurlijk volledig in uw huisstijl en gericht op de doelgroep.

 

Een greep uit de opdrachtgevers van Puur Floor:

MySchoolApp, Orange in a box, Van Klaveren Car & Motorcycle Service, Le Marche Delicatessen, Le Marche Vakantiehuizen, Picnic Italiano, Porketta & Piadina, Bungalowpark Nuilerveld, MySchoolApp junior, Sanne Communicatie, Brug Advies.