Digitaal Ontwerp

Wilt u digitaal adverteren in de vorm van banners of e-advertorials? Of zoekt u naar een nieuw ontwerp voor uw website? Aan de hand van uw wensen ontwikkelt Puur Floor bijvoorbeeld een digitale nieuwsbrief of online advertenties. Maar Puur Floor kan ook digitale brochures voor u ontwerpen, waarin interactiviteit is aangebracht. Of heeft een u leuk idee voor een tijdschrift en wilt u dit digitaal uitbrengen? Puur Floor regelt het ontwerp en de digitale uitgave voor u!

 

Wat anderen over Floor zeggen:

 

Benthe Kuijpers, Graphic / Webdesigner

“Geef Floor een creatieve opdracht en ze gaat vol enthousiasme en toewijding aan de slag om er wat moois van te maken. Programma’s als Photoshop, Illustrator en inDesign kan ze dromen: ze tovert moeiteloos de leukste ontwerpen en illustraties uit haar Wacom-staf! Ook op het gebied van apps, webdesign en WordPress weet ze van wanten. Wat ik erg goed vind aan Floor’s manier van werken, is dat ze altijd bezig is met hoe ze een product nog meer kan verbeteren. Ze staat open voor kritiek en is dan ook niet bang om de hele afdeling langs te gaan met haar idee, app of eGuide om te vragen wat men ervan vindt. Super stoer! Floor’s liefde voor het vak, eerlijkheid en humor maken haar een hele fijne collega om mee te werken.”

 

Henk van den Einden, Adviseur digitale magazines Tijdschrift.nl

“Met Floor weet je dat het goed komt, linksom of rechtsom maar vrijwel altijd rechtdoor. Bij Tijdschrift.nl werken we graag samen met haar. Zij is in staat printvormgeving te vertalen naar webdesign die aansluit bij de verwachtingen van de gebruiker van digitale tijdschriften. Haar vormgevingskwaliteiten zijn goed, de creatieve invulling van technische mogelijkheden mbt digitale magazines is goed, de ontvangst van kritische feedback is goed. Kortom, het komt altijd goed.” 

 

Marieke Pijlman, Productmanager Sanoma

“Als je iets creatiefs wilt, dan moet je bij Floor zijn. Zowel in tekst, concept als beeld, weet zij verrassende invullingen te geven aan je vraagstukken. Met maar een paar woorden briefing gaat zij aan de slag en bijt ze zich vast in online specials, aanpassingen van de look and feel van een website of digitale magazines. En heeft ze er geen ervaring mee? Dan verdiept ze zich erin zonder enige moeite, waarna het lijkt alsof ze nooit anders gedaan heeft.” 

 

Een greep uit de opdrachtgevers van Puur Floor:

 

Sanoma, Tijdschrift.nl, Marie Claire (Netherlands), Kek Mama, Ouders van Nu, MySchoolApp, Orange in a box, Van Klaveren Car & Motorcycle Service, Bungalowpark Nuilerveld, MySchoolApp junior.