Vormgeving

Veelzijdigheid is een kunst. Puur Floor heeft inmiddels al verschillende soorten ontwerpen verzorgd. Van een huisstijl tot flyer, van digitale advertenties tot A0-posters. Puur Floor maakt van uw idee een product op maat. Kies hieronder een categorie:

 

Wat anderen over Floor zeggen:

 

Benthe Kuijpers, Graphic / web designer

“Geef Floor een creatieve opdracht en ze gaat vol enthousiasme en toewijding aan de slag om er wat moois van te maken. Programma’s als Photoshop, Illustrator en inDesign kan ze dromen: ze tovert moeiteloos de leukste ontwerpen en illustraties uit haar Wacom-staf! Ook op het gebied van apps, webdesign en WordPress weet ze van wanten. Wat ik erg goed vind aan Floor’s manier van werken, is dat ze altijd bezig is met hoe ze een product nog meer kan verbeteren. Floor’s liefde voor het vak, eerlijkheid en humor maken haar een hele fijne collega om mee te werken.”

 

Danielle Freriks, Online Uitgever Sanoma

“Belangrijker nog dan haar rust en stressbestendigheid, vind ik, is haar vermogen om kansen te zoeken (en vinden) om te groeien en te ontwikkelen. Zo heeft zij, begonnen als web(tekst-)redacteur, zich in de afgelopen 3 jaar ontwikkeld tot vormgever voor zowel print als digitale producten. Ze heeft zich ook projectmanagementvaardigheden eigen gemaakt, vooral door -haar aard volgend- gewoon aan te pakken en te sturen op het eindresultaat. Zelfstandig, of samen met anderen. Floor is bovendien een leuk mens om mee te werken: sociaal, intelligent, leergierig, mondig en gezegend met een goed gevoel voor humor.”