Knutselatelier Zuidplas

Wie een kinderfeestje wil vieren of een leuke workshop wil volgen, kan terecht in het Knutselatelier. Een creatieve plek met ruimte voor 8 kinderen of 6 volwassenen. Wil je meer informatie of een workshop/kinderfeestje volgen? Neem contact met mij op. Samen bespreken we je wensen, zodat ik een creatieve activiteit kan bedenken die precies bij jou/jullie past. 06 – 284 35 345 (appen, bellen) of floor@puurfloor.nl.

Lees meer op de pagina Workshops >>

Aankomende workshops

Regelmatig kun je in het knutselatelier leuke workshops volgen. Workshops voor volwassenen of voor kinderen. Hieronder zie je welke workshops binnenkort plaatsvinden:

Kerstboog

Nog even en dan hoor je de kerstliedjes weer op de radio, liggen de kerstballen weer in de winkel en kun je je huis weer in kerstsfeer brengen! Kun je ook niet wachten tot het zover is? Dan kun je je nu alvast inschrijven voor deze toffe workshop!

Tijdens deze workshop maak je een boog van kerstballen, met lichtjes en een leuk vaasje. Een unieke zelfgemaakte decoratie waarmee jij straks de show steelt tijdens de feestdagen. Onder het genot van een glas wijn of fris, ga je +/- 1,5 uur creatief aan de slag. 

Je hebt de keuze uit 2 kleuren: roze/goud of groen/glitter. Deze keuze maak je na inschrijving.

Data: donderdag 7 december 20.00 – 21.30 uur (VOLGEBOEKT) | donderdag 14 december 20.00 – 21.30 uur (VOLGEBOEKT) | vrijdag 15 december 15.00 – 16.30 uur
Voor wie: volwassenen
Duur: ongeveer 1,5 uur
Kosten: 32,50 p.p. (incl. materialen en 1 glas fris/wijn)

 

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te doen? Misschien wel samen met je zus, moeder, vriend(in) of buurvrouw/-man? Schrijf je snel in, want er is beperkt plek! Met de knop hieronder stuur je een e-mail naar Knutselatelier Zuidplas, vermeld hierin: welke workshop, je naam, e-mailadres, telefoonnummer, datum (7 of 15 december), aantal personen en je kleurkeuze.

Inschrijven is mogelijk tot 2 weken voor de activiteit, tot een maximum van 6 deelnemers per workshop. Na inschrijving neemt Knutselatelier Zuidplas contact met je op voor de betaling, i.v.m. materiaal is betaling vooraf verplicht. De workshops gaan door bij een minimum van 4 deelnemers, mocht dit minimum niet worden gehaald, dan wordt het geld teruggestort.

Bouw je eigen stapelkerstboom!

🎶 Oh dennenboom, oh dennenboom… wat is je stapelboom wonderschoon! 🎶 Oké, het duurt nog even, want natuurlijk komt eerst Sinterklaas nog naar Nederland, maar vlak na pakjesavond kom je met deze workshop helemaal in de kerststemming!

We gaan tijdens deze middag in Knutselatelier Zuidplas creatief aan de slag en maken een stapelkerstboom. Floor Soeteman geeft deze workshop, zij is voor veel kinderen een bekend gezicht door de workshops die zij al jaren verzorgt voor BRAinS. Je gaat onder meer aan de slag met verf, lijm, lint en versiering! En natuurlijk neem je je prachtige creatie aan het eind van de workshop mee naar huis!

Kosten: 12,50 per kind (incl. alle materialen, een glaasje limonade en iets lekkers)

Data: vrijdag 8 december 15.00 – 16.30 uur | woensdag 13 december 15.00 – 16.30 uur
Voor wie: kinderen van 6-12 jaar
Duur: ongeveer 1,5 uur
Kosten: 12,50 p.p. (incl. materialen, een glaasje limonade en iets lekkers)

 

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te doen? Misschien wel samen met je zusje/broertje, vriend(in) of klasgenootje? Schrijf je snel in, want er is beperkt plek! Met de knop hieronder stuur je een e-mail naar Knutselatelier Zuidplas, vermeld hierin: welke workshop, je naam, e-mailadres, telefoonnummer, datum (8 of 13 december) en het aantal personen

Inschrijven is mogelijk tot 1 week voor de activiteit, tot een maximum van 8 deelnemers per workshop. Na inschrijving neemt Knutselatelier Zuidplas contact met je op voor de betaling, i.v.m. materiaal is betaling vooraf verplicht. De workshops gaan door bij een minimum van 6 deelnemers, mocht dit minimum niet worden gehaald, dan wordt het geld teruggestort.

Het knutselatelier:

Een knusse ruimte voor workshops voor volwassenen en workshops en feestjes voor kinderen. Het Knutselatelier bevindt zich aan Vlist 12 in Nieuwerkerk aan den IJssel en is alleen geopend tijdens workshops en voor kinderfeestjes. Kom je met de auto? Parkeer dan op De Lek en loop tussen de huizen door naar de Vlist.

Er is ruimte voor 6-8 volwassenen en voor 8-10 kinderen. Heb je zelf een idee voor een creatief kinderfeestje, of voor een gezellige workshop met vriendinnen? Of wil je eens sparren over een leuke activiteit? Neem contact met mij op: 06 – 284 35 345 of knutselatelier@puurfloor.nl.

Jarenlange ervaring

Op basisscholen en als onderdeel van naschoolse activiteiten voor brede scholen en stichtingen gaf ik de afgelopen jaren heel veel workshops. De cursussen bestaan soms uit 1 les en andere keren uit een reeks lessen, van telkens ongeveer een uur (voor de kleine kinderen van 4 – 5 jaar duurt de les vaak iets korter). Hieronder een greep uit dat wat ik met kinderen gemaakt heb.

Cactussen of bloem in pot

In deze workshop maak je of een potje met handgeschilderde cactussen of een bloem in een potje aarde.

SnowglobE (Sneeuwschudbol)

Een van mijn favoriete workshops: snowglobe maken. Met altijd een mooi resultaat en een blijvende herinnering!

Collage maken van tijdschriften

Tijdens deze workshop ga je creatief aan de slag met lijm, een doek en tijdschriften. Scheuren, schuiven en plakken maar!

Een vrolijke leeuwenkop

Soms hoeft het niet moeilijk te zijn om iets heel tofs te maken. Zoals deze leeuwenkop. Hele leuk voor de allerkleinsten!

Tof hangplankje voor in je kamer

Hoe tof: zelf een hangpankje maken voor in je slaapkamer. Tijdens deze workshop ga je verven, knopen en meer…

IBIZA fotorekje maken

Waan je op een tropisch eiland met deze leuke zelf te maken Ibiza-hanger. Deze workshop kun je met een pakket ook thuis doen!

Weekplanner voor je huiswerk

Mooi papier, stickers, pennen en een flinke dosis creativiteit. Zo maak je een toffe weekplanner voor bijvoorbeeld je huiswerk!

regenboogwolkje voor kleine kids

Regen en zon, dan is er een regenboog! Tijdens deze workshop rijg je een eigen regenboogwolkje.

Glinsterende raamhanger

Haal de zon letterlijk in huis met deze zelfgemaakte raamhanger met glinsterende kralen en zelfgekozen schilderkunst!

Bloemetje knutselen voor moederdag

Tijdens deze workshop maak je met gekleurde wattenstaafjes zelf een mooie, kleurrijke bloem. Voor je zelf of voor moeder(dag).

Schattig egeltje van pasta en klei

Tijdens deze workshop voor kleinere kinderen, maken we een schattig egeltjes van klei en pasta. Makkelijk én leuk!

boom versieren met knopen

Hoe maak je een saaie boom een stuk leuker? Door ‘m te versieren met kleurrijke knopen. Zo maak je je eigen unieke boom.

Paasslinger met vogels en hazen

Zo rond pasen is er genoeg te knutselen. Wat dacht je van deze leuke paasslinger met vogeltjes en paashazen!

(Kerst)  Lichtjesslinger

Een lichtjesslinger in verschillende soorten, afhankelijk van de leeftijd. Van cupjes versieren tot moeilijkere kubussen vouwen.

(Kerst)  Aftelkalender

Wat is er leuker dan een aftelkalender? Voor je verjaardag, voor kerst, de vakantie? tijdens deze workshop maak je ‘m zelf!

Powerpoint en animeren

Naast creatieve knutsels, organiseer ik ook korte workshops PowerPoint. Waarin je leert presenteren én animeren!

Cursus organiseren?

Wilt u op uw school (ook als naschoolse activiteit of als onderdeel van de brede school activiteiten), vereniging of als kinderfeestje een creatieve les of middag? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.